Try searching by key words, order- or product code or serial number e.g. “CM442” or “Technical information”
Enter at least 2 characters to start the search.

Kierrätyspolttoaineista energiaksi luotettavin mittaustuloksin

Adven sähkö- ja kaukolämpölaitos, Kauttua

Sähköä ja kaukolämpöä tuottava Adven Oy:n voimalaitos Kauttualla uudisti näytekeskuksensa ja asensi tehtaaseensa Endress+Hauserin mittalaitteet. Investoinnilla haluttiin varmistaa mittausten luotettavuus ja edistää prosessin sujuvuutta.

”Päädyimme uusimaan jo ikääntyneet laitteemme, koska haluamme varmistaa niiden tarkkuuden kaikissa olosuhteissa. Korvasimme vanhat mittalaitteemme älykästä digitaalitekniikkaa hyödyntävällä Memosens-teknologialla, joka eliminoi muun muassa kosteuden ja syövyttävien aineiden vaikutukset mittaustuloksessa”, Advenin voimalaitosvastaava Jari Heikkilä kertoo.

Adven Oy:n voimalaitos Kauttualla uudisti näytekeskuksensa ja asensi tehtaaseensa Endress+Hauserin mittalaitteet

Ratkaisumme edut

  • Tarkkojen ja luotettavien laitteiden ansiosta ihmisten suorittamia mittauksia voidaan tulevaisuudessa vähentää.

  • Lähetinyksikkö Liquiline mittaa tuloksia tauotta ja tekee hälytyksiä, jos rajat ovat ylittymässä tai laitteet vaativat puhdistusta

  • Memobase Plus -kalibrointiohjelma laatii kalibroinnista raportin, jonka avulla ympäristövaatimuksiin liittyvät arvot ja pitoisuudet on helppo dokumentoida

Helppo huollettavuus lisää työtehoa

Memosens-teknologiaa hyödyntävissä elektrodeissa on integroitu elektroniikka, jonka avulla voidaan tallentaa erilaisia tietoja, kuten kalibrointitietoja, kokonaiskäyttötunteja ja käyttötunteja erittäin alhaisilla tai erittäin korkeilla pH-arvoilla.

”Meillä on vesimittauksissa käytettäville näytteille tiukat kriteerit. Kehittyneet mittauslaitteet parantavat prosessin hallintaa ja auttavat ennakoimaan mahdollisia ongelmia. Endress+Hauserin kehittämä digitaalinen Memosens-anturitekniikka sopii prosessiimme ja tarvittaessa laitteet on helppo irrottaa”, Heikkilä sanoo.